18
Joi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu ocazia aniversării a 35 de ani de activitate a Ansamblului Folcloric "Mugurelul", Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociația Culturală "La Curțile Dorului", organizează în data de 22 septembrie 2017 un spectacol folcloric autentic susținut de prieteni dragi.

Ansamblul "Mugurelul" înființat la inițiativa instructorului Nelu Mihășan a promovat de-a lungul timpului cântecul, portul și jocul popular, tradițiile și obiceiurile noastre culturale, atât în țară, cât și în străinătate, lăsând peste tot în lume amprenta unicității.

La 35 de ani de activitate artistică, prietenii de-o viață din lumea muzicii populare românești, se întâlnesc la Câmpia Turzii, într-un spectacol de excepție intitulat "7 Vieți dac-aș avea, aș cânta și aș juca".

Vă invităm, să fiți alături de acești oameni extraordinari, vineri, 22 septembrie 2017, ora 17:00, în sala de spectacole "Mircea Mihășan" a Palatului Cultural "Ionel Floașiu".

 

DIRECȚIA RELAȚII CU COMUNITATEA

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh