18
Joi, Apr
17 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Adminsitrația condusă de primarul Dorin Lojigan ne informează că la Câmpia Turzii  au fost depuse toate diligențele pentru ca, în târgul de animale, mieii de Paște săpoată fi sacrificațiîn condiții igienice: „Municipiul Câmpia Turzii deţine şi în acest an un punct autorizat pentru comercializarea şi sacrificarea mieilor de Paşte, situat în Târgul de animale vii, str. George Coşbuc, nr.26.

Pentru persoanele interesate, punctul de sacrificare miei va fi deschis în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale 2018, respectiv 28.03.2018 – 31.03.2018, pentru Paştele Catolic şi perioada 04.04.2018 – 07.04.2018 pentru Paştele Ortodox, între orele 8:00 -16:00.

Punctul de sacrificare a mieilor este amenajat pentru a asigura condiţiile de igienă pentru tăierea şi prelucrarea primară (jupuire şi eviscerare parţială) a mieilor şi iezilor, astfel încât de Sărbătorile Pascale, atât ortodoxe cât şi catolice, locuitorii din Câmpia Turzii să poată să aleagă şi să cumpere mielul dorit direct de la crescători, miel care va fi sacrificat pe loc, având  garanţia achiziţionării unui produs sigur şi de calitate”, se arată în comunicatul de presă primit de la Direcția Relații și Comunicare din Primăria Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh