29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Zilele Municipiului Câmpia Turzii” se vor desfășura în perioada 17-19 august 2018. Consiliul local din localitate este chemat să aprobe această perioadă, la propunerea primarului Dorin Lojigan, cel care a precizat: Programului privind organizarea manifestarilor prilejuite de „Zilele Municipiului Câmpia Turzii”, cuprinde activități diverse dedicate tuturor categoriilor de vârstă consumatori ai actului de cultură, sport și divertisment.

 Finanțarea cheltuielilor pentru organizarea “Zilelor Municipiului” 2018 se face de la bugetul local, din sume prevăzute în Calendarul Cultural pentru anul 2018, sponsorizări  și taxe încasate de la agenții economici ca urmare a închirierii spațiilor.  Evenimentele vor avea loc în aer liber sau în spații special amenajate, dar și în cadrul bazelor sportive, specifice fiecărei activităţi în parte.

Conform tradiţiei, programul artistic din zilele de 17, 18 şi 19 august, care se va desfăşura în Parcul Mare, va încheia cea mai importantă sărbătoare a nostră, a tuturor”, își argumentează primarul Dorin Nicolae LOJIGAN propunerea.

Raportul de specialitate care însoțește proiectul de hotărâre referitor la Zilele Municipiului Câmpia Turzii, ediția 2019, precizează următoarele: „Prin acest proiect se vor opera modificări la Calendarul Cultural 2018, anexa 1/15, respectiv redistribuirea sumei de 69.234 lei, în completarea bugetului necesar pentru organizarea manifestărilor prilejuite de  Zilele Municipiului Câmpia Turzii.

Aceste sume neangajate financiar provin de la activități care nu s-au organizat  și nu se vor organiza din motive întemeiate și sume care provin din activități culturale deja organizate, la care s-au înregistrat economii

  1. Sume care provin de la activități excluse: 000 lei
  2. Sume rămase care provin din activitățile desfășurate conform calendarului cultural pentru

anul 2018,  până la 25 iunie: 7.434 lei

  • Sume rămase care provin din activitățile desfășurate conform calendarului de evenimente pe Centrul Cultural: 5.800 lei

            Sumele vor fi utilizate conform bugetului propus, anexă a prezentului raport de specialitate.”

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh