29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
În anul  ,,Centenarului Marii Uniri” este deosebit de important să ne arătăm respectul recunoştinţa si consideraţiunea faţă de concetăţenii urbei noastre care au contribuit direct la înfăptuirea  României Mari prin participarea ca şi combatant în cel de-al doilea Război Mondial.
În consecinţă, consilierii locali social democraţi, Monica UIOREAN, Gheorghe Iulian RECE, Ionel ISAC TUDORACHE, Octavian Andrei CIOBANU, Gabriel Lică DAVID ,  sprijiniţi de consilierul judeţean Petre POP, au iniţiat un proiect de HCL privind ,,Acordarea unei prime de 2500 de lei din partea Consiliului Local Campia Turzii, ultimului veteran de război din Câmpia Turzii în viaţă, d-lui Ion LUTOIU”.
Ion Luţoiu în vârstă de 97 de ani este ultimul veteran de război în viaţă din Câmpia Turzii. Promovarea personalităţilor din oraşul nostru este o componentă a carţii de vizită a municipiului nostru, pentru ca cetăţenii de azi ai urbei noastre să ştie cât mai mult despre activitatea oamenilor de seamă pe care i-a avut şi pe care îi mai are printre ei.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh