28
Joi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, este ziua în care Națiunea Română împlinește primii 100 de ani.

Pentru a celebra așa cum se cuvine Centenarul Marii Uniri, administrația locală a Municipiului nostru a pregătit o serie de manifestări speciale, dedicate momentului.

Dimineața, de la ora 9:30, va avea loc dezvelirea unei plăci comemorative, iar de la ora 10:00 este programat ceremonialul militar-religios  dedicat zilei de 1 decembrie.

Spectacolul folcloric „Împreună în anul Centenarului Marii Uniri” va avea loc de la ora 19:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, și-i va avea drept protagoniști pe rapsozii iubirii de neam și țară, Veta Biriș și Robert Târnovean.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor mai evolua Ansamblurile „Ardeleana” și „Mugurelul”, Orchestra „Ceterașii din Ardeal”, condusă de Florin Rupa, dar și artistele, Ștefania Petric și Crina Cristurean.

După manifestările artistice, va avea loc o retragere cu torțe a militarilor de la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, precum și un foc de artificii care va preceda aprinderea iluminatului festiv.

Vă așteptăm!

 

 

 

 

Direcția de Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh