28
Joi, Mar
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O activitate plăcută pentru elevii iubitori de limba engleză a fost organizată la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda de cadrele didactice de specialitate ale acestei instituții de învățământ liceal. Este vorba despre o Sesiune de comunicări în limba engleză, care a cuprins întreaga paletă și toate nivelurile de pregătire specifice atât elevilor de gimnaziu cât și celor de liceu. Zeci de elevi de la școlile și liceele din oraș au fost primiți, în sala festivă a CNMV, de directorul Alexandra Zamfir, care le-a urat bun venit și a felicitat, din start, cadrele didactice și elevii participanți pentru efortul creativ depus.

În timp ce elevii de gimnaziu au rămas în frumoasa sală festivă a CNMV, sub coordonarea prof. Mioara Boboia, cei de liceu și-au desfășurat activitatea în cabinetul de limba engleză. Dacă primii s-au dovedit mai sfioși și apăsați de importanța evenimentului, poate și de locația activității, elevii de liceu și-au prezentat proiectele fără ezitare, într-o engleză apreciată de prof. Cristina Moldovan, cunoscută pentru exigența și profesionalismul său.

Subiectele au fost atât de diverse, temele fiind alese de elevi alături de profesorul coordonator, încât toți participanții au aflat lucruri și termeni noi, din diferite domenii, ceea ce a făcut ca Sesiunea de comunicări în limba engleză organizată de CNMV să fie o activitate foarte plăcută și interesantă pentru toți cei implicați.

O galerie foto poate fi văzută aici, http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/10860-sesiune-de-comunicri-in-limba-engleza-cnmv-turda,iar  aspecte filmate, aici: http://turdainfo.ro/index.php/video/10859-sesiune-de-comunicari-in-limba-engleza-c-n-m-v-turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh