28
Joi, Mar
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La competiția de dezbateri academice Pache Open 2018 din București, George Mesaroș, un tânăr student determinat, Manager Relații Externe și coordonatorul clubului de dezbateri în The Da Vinci System, a fost invitat pentru a fi membru al echipei de adjudecare.

A fi invitat pentru a face parte în echipa de adjudecare presupune că ai depus o muncă desăvârșită în dezvoltarea lumii dezbaterilor prin obiectivitate în arbitrare și că ai oferit sfaturi după fiecare dezbatere cât mai concise și pragmatice.

George, în această poziție la „Pache Open”, va contribui la alegerea temelor pe care echipele vor dezbate pe 18-20 mai, lucru cu atât mai greu cu cât echipele nu trebuie să fie avantajate din cauza moțiunii. De asemenea, el se va asigura că nivelul arbitrajului din această competiție este cât mai înalt posibil.

Una dintre cele mai mari și interesante provocări este să găsești mereu teme noi de dezbateri care să facă participanții să își testeze limitele și să îi ajute să învețe lucruri noi.

Totodată, este o adevarată onoare și un beneficiu foarte frumos să poți să ajuți la dezvoltarea comunității de dezbateri prin a stabili aceste teme. Ele sunt cruciale în dezvoltarea fiecărui participant, dar și în dezvoltarea mișcării de dezbateri și este un prilej nemaipomenit să poți să ai un cuvânt de spus în ceea ce le privește.” – George Mesaroș, coordonatorul clubului de dezbateri

Pentru cât mai multe noutăți legate de această asociație condusă de tineri, puteți să îi găsiți pe pagina lor https://thedavincisystem.eu sau pe pagina de Facebook https://facebook.com/thedavincisystem .

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh