28
Joi, Mar
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În premieră pe scena Teatrului Aureliu Manea din Turda, „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, în regia lui Muriel Manea-Jakab, scenografia Eliza Labancz și light design-ul realizat de  Lucian Moga. Așadar, de Dragobete vă invităm la teatru, o atmosferă fermecătoare, un vis al tuturor îndrăgostiților.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Cornel Miron, Maria Salcă, George Sfetcu, Valentin Oncu, Călin Mihail Roajdă, Miky Paicu, Ioan Alexandru Savu, Raluca Eremei-Bîrza, Bianca Holobuț, Ioana Repciuc, Diana Tușa, Alexandra Dușa, Vali V. Popescu, Raluca Radu.

„Visul unei nopți de vară” este o comedie romantică a dramaturgului englez William Shakespeare. Acțiunea prezintă aventurile a 4 iubiți din Atena și a unui grup de meșteri, aflați într-o pădure luminată feeric de lună și relațiile care se creează între personajele umane și spiridușii care locuiesc în pădure. În spectacolul nostru, duhul Puck, ia forma unui claun, pentru a accentua programul excentric și amuzant. Visul și Misticul se îmbină într-o formă care devine un sistem ireal de real. În procesul de lucru cu actorii, am pus foarte mare accent pe energii, ritmuri, transformăm spectacolul într-un sistem organic. Sunetele s-au născut din exerciții și sunt emise de actorii care, în acest caz devin actori-orchestră. Această îmbinare neobișnuită și pe alocuri amuzantă a unor ființe din lumi diferite, dar cu trăiri intense, a fost construită cu frământare și ciocniri pasionale. Un astfel de proiect, se construiește pe sistemul teatrului de laborator – în care echipa devine un întreg, pe aceeași respirație și același crez. Dar totul e bine când se termină, sau CONTINUĂ cu bine, așa cum ne arată și povestea acestui spectacol – VIS.”, a declarat regizorul piesei Muriel Manea-Jakab.

Un vis populat de zei și muritori, de duhuri, spiriduși și zâne, în interpretarea actorilor turdeni, plini de entuziasm care vă așteaptă sâmbătă 24 februarie, ora 19.00 în premieră pe scena turdeană. Spectacolul se va rejuca pe data de 03 martie, ora 19.00.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

 

Biroul de presa

Teatrul Aureliu Manea Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh