28
Joi, Mar
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După debutul frumos de ieri, Festivalul Internațional de Folclor „În Grădina Dorului” continuă și azi cu un program variat.

După programul ce se derulează de la  ora 11 la Salina Turda, pentru turiștii care vizitează acest obiectiv, spectacolul continuă în Parcul Tineretului, de la ora 18. Dar să nu trecem așa ușor peste evoluțiile de la Salina Turda, unde au încântat ansamblurile folclorice: „Dor” – Sarighiol de Deal (județul Tulcea), „Măgura” – Cernești (județul Maramureș), Bobocica Băilești (Dolj) și,  nu în ultimul rând, „Datina Turdeană”, al Casei de Cultură din Turda.

În Parcul Tineretului vă așteaptă locuri de distracție și joacă pentru copii, mâncare bună și produse artizanale și tradiționale, dar și spectacole pentru muzicii populare și a dansurilor folclorice:

„Dor” – Sarighiol de Deal (județul Tulcea), „Božidar Dimitrijević – Kozica” Drmno (Serbia), Bobocica Băilești (Dolj) „Măgura” – Cernești (județul Maramureș),ora Moldovei” – Glodeni, RP Moldova, „Florile Ceahlăului” - Neamț și,  ansamblurile gazdă „Datina Turdeană” și „Mugurii Țarinei” ale Casei de Cultură din Turda.

De la ora 19.30 va intra în scenă tânăra interpretă locală Oana Vențel iar seara ca fi încheiată de Adriana și Mariana Anghel.

Distracție plăcută!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh