19
Vi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

      Această stagiune începe cu multe surprize, după cum promite Teatrul Aureliu Manea Turda. Va fi o stagiune și mai bună decât celelalte, o stagiune în care dorim să aducem publicul și mai aproape de teatru și de actori.

       La capitolul abonamente, se păstrează cele de anul trecut, pentru adulți 4 spectacole cu 45 lei, pentru pensionari 4 spectacole cu 30 lei și pentru elevi 4 spectacole cu 30 lei. Din această toamnă introducem și abonamentele pentru familii, pentru spectacolele de copii. Așadar, avem 3 opțiuni: abonament pentru 2 persoane – 50 lei la 5 spectacole, abonament pentru 3 persoane – 80 lei la 5 spectacole, abonament pentru 4 persoane – 100 lei la 5 spectacole. (la numărul de persoane ne referim la un părinte și un copil, 2 părinți și un copil sau invers, și 2 părinți și 2 copii).

      „Și dacă tot avem aceste abonamente pentru familii noi introduse, nu putem începe altfel decât cu o premieră „Scufița roșie” îi așteaptă pe cei mici pe scena turdeană duminică, 23 septembrie de la 11.00.

     În această săptămână, pentru cei mari, avem pregătite 2 reprezentații: „TRIX Show” – spectacol nonverbal în regia lui Mihai Gruia Sandu, sâmbătă 22 septembrie, ora 19.00, și spectacolul „NOI NU!” de Andreea Radu în regia Laurei Moldovan, un spectacol pentru elevi, profesori și părinți deopotrivă, pe data de 23 septembrie de la ora 19.00.”

      Spectacolul „NOI NU!”  va fi prezent la Oradea, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, luni 24 septembrie de la ora 17.00.

      Pentru spectacolele din teatru, biletele și abonamentele se găsesc la agenția teatrală și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.

      Așadar, vă invităm cu mic cu mare, la un weekend tomnatic alături de echipa teatrului din Turda.

 

    

        

 

 

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh