25
Joi, Apr
3 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teatrul Aureliu Manea Turda a organizat în luna octombrie un turneu de promovare național în care au fost inclusele orașele Lugoj, Făgăraș, Brașov și Bârlad.  ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS, regia Andrei Mihalache, a obținut un succes răsunător.Vă prezentăm mai jos câteva opinii ale spectatorilor care au fost să vadă spectacolul în orașele menționate:

 Daniela Samoilă din Râșnov, Brașov - A fost magnific ! Mulțumim Cătălin că ați ales Brașovul ca scenă a unui spectacol extraordinar ! Va așteptăm și la Râșnov pe viitor ! Mult succes la aniversarea teatrului săptămâna viitoare !

Mariana Sava din Bârlad, Vaslui - Aţi fost minunaţi! O trupă închegată,cu chef de joc, serios joc! Piesa, la fel de bună, sub aparenţa unui subiect uşor ascunzându-se drame! Publicul a reacţionat pe măsura a ceea ce aţi transmis: aplauzele şi, culmea, nu-mi venea a crede, urale, au arătat aprecierea. În general, suntem parcimonioşi cu aplauzele, după momentul celor de complezenţă, ceea ce nu a fost cazul în seara asta! Felicitări!

Timona Daniela Timona din Bârlad, Vaslui - Felicitări și mii de aplauze! Ne-ați oferit un adevărat regal artistic....vă mai așteptăm la Bârlad!

 

            Vă invităm la o porție de râs  alături de Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Maria Salcă, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza, sâmbătă  17 noiembrie, ora 19:00.

            Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh