"Cel mai mare eveniment caritabil organizat in aer liber la Câmpia Turzii!” Așa a intitulat Dragoș Pădurariu, bucătarul din Câmpia Turzii care îl organizează, evenimentul culinar programat sâmbătă. Un eveniment culinar, totodată show cu scop umanitar. După ce, în urmă cu câteva luni, Dragoș Pădurariu s-a implicat în evenimentul caritabil pentru ajutorarea lui Tiberiu și a Sabrinei, doi tineri din comunitatea Câmpiei Turzii aflați la nevoie, iată că el revine cu o nouă propunere pentru membrii comunității i nu numai, aceea de a sprijini două dintre asociațiile din oraș, care luptă pentru copiii cu nevoi speciale.

Cum prezintă Chef Dragoș Pădurariu evenimentul de sâmbătă, 11 martie 2017? „Asociația Culturală Euro Est Alternativ "ACEEA", reprezentată la Câmpia Turzii de Dragoș Pădurariu, împreună cu alți colegi chefi de renume din țară, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, vă invită sâmbătă, 11 martie 2017, să savurați bucatele pe care le vom pregăti pentru voi. Evenimentul va avea loc pe platoul din Parcul Municipal Mare "Berc" și are ca scop susținerea financiară, din donațiile dumneavoastră, a două asociații din oraș: Asociația Pro Assisto si Asociația Autism Câmpia Turzii. Am demonstrat de multe ori că suntem o comunitate puternică, unită! Vă invit să o facem din nou!"

La eveniment vor participa, susțin organizatorii, peste 50 de bucătari, printre care mulți dintre cei pe care i-ați putut vedea la lucru în show-urile culinare de televiziune, inclusiv câștigătorul sezonului doi al „Chefi la cuțite”, Cristian Voicu. Se vor alătura demersului o seamă de artiști, în frunte cu cunoscutul Toni Ionescu, "Mârlanul" din serialul „Trăzniții” de la Prima TV, dar și locali, cum ar fi Daciana Constantea sau trupele de majorete „Sweet Girls” si „Dream Girls”.

Nu în ultimul rând, și-au anunțat sprijinul pentru eveniment, alături de Primăria Câmpia Turzii, voluntarii celor două asociații beneficiare, dar și Asociația Liberalism pentru Comunitate Câmpia Turzii. În spatele acestora se află, bineînțeles, primarul Dorin Lojigan, care a dovedit în repetate rânduri că este deschis la astfel de evenimente, ba chiar le încurajează și se implică personal.

Într-un cuvânt, „Chefs for humanity” va fi un mega-show care va beneficia de prezența fraților Anisia "AniBots", Julia's Dance Crews și trupele de dans Next Step Generation și Mini Generation. Adrian Jurcă "FrOzen" aduce o parte din Transilvania Drag Race, Marginean Liliana, Nicoleta Meșter și Annamaria Curatu vor aduce zâmbete pe fețele copiilor, Tothăzan Niculina "Candy Bar" și Șipoș Dorel vor avea un colț de bucurie, un colț dulce. Ansamblurile de dans folcloric „Muguri de pe Arieș” și Cununița Arieșului conduse de Vasile Baciu vor întreține atmosfera, Dj. Ionuț Petrovan va mixa pe durata întregului eveniment, iar Maestrul de Ceremonii Adrian Soporan va fi prezentatorul acțiunii.

Despre amploarea pe care o va avea evenimentul caritabil ajunge să spunem că, inițial, organizatorii stabiliseră locul de desfășurare pe platoul de lângă Palatul Cultural „Ionel Floașiu”, ca și la precedentul eveniment de acest gen, însă, pe măsură ce tot mai mulți oameni inimoși și-au anunțat prezența, locația a fost schimbată cu una mult mai generoasă: Parcul Mare din Câmpia Turzii.

Așadar, nu uitați, în acest sfârșit de săptămână nu mai mergeți la Cluj sau în alte părți, cel mai important eveniment, unul pe cât de amplu, pe atât devariat și generos, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 13, la Câmpia Turzii.

 

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh