Evenimentul va avea loc în cadrul Skill-UP Conferences, unde Oana Matei va susține seminarul de informare intitulat ,,Finanțări nerambursabile pentru afacerea ta!’’, de fapt o prezentare a programului ,,START-UP NATION – ROMÂNIA’’ la Turda.

„Află cum poți obține finanțare nerambursabilă de 200.000 de lei pentru a începe o afacere sau, dacă ai deja o afacere, cum să obții până la 1 milion Euro pentru afacerea ta!”, prezintă organizatorii acest eveniment.

Asociația NOA Events, în parteneriat cu Agenția de Consultanță și Afaceri Română și Siena Consulting, organizează în data de 4 aprilie 2017, începând cu ora 18:00, în Sala Mare a Primariei Municipiului Turda, în cadrul seriei de evenimente „Skill UP Conferences”, seminarul de informare cu tema ,,Finanțări nerambursabile pentru afacerea ta!’’. Se vor aborda următoarele subiecte de interes:

 

ü  Programul ,,START-UP NATION – ROMÂNIA’’ (Programul pentru stimularea înființării întreprinderilor mici și mijlocii cu finanțări de până la 200 000 lei, 100% nerambursabili)

 

ü  Linia de finanțare POR Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, o oportunitate unică în perioada 2014-2020, pentru IMM-urile producătoare și prestatoare de servicii din mediul urban, de a accesa fonduri nerambursabile de până la 1.000.000 Euro.

 

Moderatorul evenimentului este Oana Matei - consultant cu o experiență de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar și al fondurilor europene, participând la elaborarea și implementarea a numeroase proiecte pe diverse linii de finanțare: POR, PNDR, POSDRU, POSCCE, POAT, Programe naționale, proiecte destinate dezvoltarii activității microintrepronderilor și IMM-urilor, în domenii precum producție, servicii, construcții, turism, agricultură, IT, industria prelucrătoare, comerț. Absolventă a Universitații Româno-Americane, Facultatea de Relații Comerciale si Financiar Bancare Interne și Internaționale, deținătoare a unui Master în Management financiar-bancar și bursier și a unor certificari in Management de Proiect, Achiziții Publice, Evaluare proiecte, Resurse-Umane, Turism, Training, Comportament organizațional etc, vice-președinte în cadrul Agenției de Consultanță și Afaceri Română din Turda, Oana Matei a implementat, inclusiv la Turda, proiecte finanțate prin POSDRU din bugetul Uniunii Europene 2007-2013.

 

Seminarul are ca scop principal informarea potențialilor beneficiari cu privire la condițiile de accesare a fondurilor europene nerambursabile, tipurile de investiții, respectiv cheltuielile eligibile sau modalitățile de plată. Scurte prezentări ale liniilor de finanțare se pot consulta aici:

 

http://sienaconsulting.ro/propunere-fonduri-pentru-mici-afaceri-2017-pana-la-44-000-euro-de-la-stat-in-programul-start-up-nation-romania/

 

http://sienaconsulting.ro/por-2014-2020-s-a-lansat-apelul-de-proiecte-pentru-imm-uri/

 

 

Participarea la acest seminar este gratuită. Pentru a profita de această oportunitate înscrie-te din timp prin intermediul formularului online disponibil aici: https://goo.gl/forms/Eup2BNYsTnbVzpwA3

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh