Joi, 15 iunie a.c., de la orele 18.00, va avea loc o nouă întâlnire la prima cafenea culturală din Câmpia Turzii: “Vis-à-Vis” (str. Laminoriştilor 19 D). De această dată evenimentul va avea ca invitaţi doi oameni de referinţă pentru cultura din municipiul Câmpia Turzii.

Vom vorbi şi vom afla lucruri noi despre artistul plastic Ana Maria Nagy, despre care revistele naţionale spun că este un designer în sticlă recunoscut la nivel naţional. Ea va fi prezentă şi cu o expoziţie intitulată „Universul sticlei”.

De asemenea, neobositul prof. Dan Istrate, organizator şi prezentator a nenumărate evenimente culturale şi educaţionale, va fi prezent cu o expoziţie de fotografii pe lemn, dar şi cu alte surprize, toate adunate sub titlul „Tradiţii şi modernitate”. El va avea ca invitaţi pe Mihai Andrei Popa, Expert în artă fotografică la Școala de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca şi pe poetul turdean Călin Pop.

Intrarea este liberă.

Informatii suplimentare: Iuliana Dana Pop- Presedintele Asociatiei Artistilor plastici C. Turzii. Tel.: 0741.33.08.03

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh