Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Teatrul de Păpuși Puck, invită toți copiii la piesa de teatru: „Frumoasa din Pădurea Adormită” de Charles Perrault, scenariul și regia, Gabriel Apostol.

Este vorba despre o ursitoare rea, care dorește să se răzbune pentru că nu a fost invitată la petrecerea dată în cinstea prințesei Aurora. Astfel, ea, îi ursește ca, în ziua în care aceasta va împlini șaisprezece ani, să se înțepe într-un fus și să moară. Blestemul aruncat asupra micuței prințese este îndulcit, însă, de o ursitoare bună care spune că aceasta nu va muri, ci va cădea într-un somn adânc împreună cu întregul regat. Prințul sortit va dezlega vraja, iar sărutul lui o va trezi la viață pe frumoasa Aurora și pe toți cei din regat.

Spectacolul de pe scena Teatrului „Puck”, în viziunea regizorală a lui Gabriel Apostol, aduce în atenția spectatorilor de toate vârstele o feerie, un basm îndrăgit al literaturii clasice universale, o poveste despre bine și rău, despre destin, prietenie și iubire.

Piesa de teatru va avea loc, vineri, 23 martie 2018, ora 10:00, în Sala de Spectacole Mircea Mihășana Palatului Cultural Ionel Floașiu.

Intrarea este liberă!

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh