Primăria Municipiului Câmpia Turzii și Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii organizează Vineri, 20 aprilie 2018, începând cu orele 18, vernisajul expoziției personale intitulate „Șevalet” semnată de artistul plastic Alida Nagy.

Alida Nagy este una dintre cele mai bune artiste plastice din municipiul Câmpia Turzii. Ea este membră a Asociației Artiștilor Plastici din localitate și a Societății Culturale „Filarmonia” Turda. În cei 30 de ani de pictură a participat la foarte multe expoziții colective sau de grup restrâns, dar este la a doua expoziție personală, prima fiind ”Confesiuni color” organizată la Turda în 2016.

Expoziția ”Șevalet” cuprinde 40 de lucrări. Alida Nagy este un excelent observator al realităţilor, spontană, limpede în exprimare prin intermediul unor tonuri calde. O poezie tonică se revarsă din tablourile sale și aduce în suflete bucurie, liniște şi calm prin fluidități și transparențe de rafinament evident. Noua sa expoziție personală este un nou prilej de participare la un spectacol vizual desfăşurat sub semnul poeziei şi de încântare afectivă şi estetică.

Manifestarea va avea loc în Sala Mică a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” Câmpia Turzii şi intrarea va fi liberă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh