Sâmbătă,  26 noiembrie de la ora 10.00 la ora 16.00, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) organizează o nouă ediţie a evenimentului Ziua Porţilor Deschise la Colecţia de Istorie a Farmaciei. În acest context puteţi beneficia de intrare liberă în expoziţia de bază şi în expoziţia temporară Aur şi nestemate (care poate fi vizitată până la sfârşitul acestui an). În cadrul evenimentului vom organiza de asemenea un târg de cărţi poştale, editate de Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei: ilustrate rare din perioada comunistă cu obiecte din colecţie, vederi din Cluj, reproduceri după tablouri cu Clujul şi acuarele de epocă cu principii Transilvaniei, diplome de meşteri din Cluj, ilustrate contemporane.

 

Ziua Porţilor Deschise, sâmbătă, 26 noiembrie, dar şi Ziua Naţională a României, joi, 1 decembrie, se vor sărbătorii la sediul central al MNIT, Strada C. Daicoviciu nr. 2, unde, în intervalul orar 10.00-16.00, vor putea fi vizitate gratuit toate expozițiile temporare respectiv: noua mini-expoziție In memoriam. Împăratul Franz Joseph I  (1830-1916) şi expoziţiile temporare: Tezaur – Episcopia Tulcii, 3D Roma – Sarmizegetusa. Turn ON the History şi Incursiuni dacice în spaţiul virtual.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh