16
Ma, Apr
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Comunicat: Sesiune de informare privind aspectele principale pe care le ia în considerare strategia de dezvoltare a municipiului Turda în domeniile finanțate prin Legea 350/2005

Nr.  8879 / 21.04.2017

 

Către:

Potențialii solicitanți de fonduri publice pentru proiecte, conform art. 15 alin (1), Legea 350/2005 privind regimul finanţărilor din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes local pentru anul 2017

Ref.: Informare privind principalele aspecte relevante pentru Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Turda 2017-2023-2030

Stimați potențiali Solicitanți,

Primăria Municipiului Turda dorește să coreleze eforturile și proiectele creative pe care le propuneți cu direcțiile strategice de dezvoltare a municipiului, pentru a asigura sinergia necesară unor rezultate cu efect sporit și durabil.

Primăria a inițiat procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Turda 2017-2023-2030.

Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Turda constituie Carta de Dezvoltare Locală, document director crucial pentru organizarea eforturilor și resurselor privind dezvoltarea durabilă, integrată a orașului și comunității Turda pe termen mediu și lung. În elaborarea strategiei este necesară implicarea tuturor actorilor relevanți pentru dezvoltarea municipiului, în cadrul unui proces deschis, transparent și responsabil.

În acest context, avem plăcerea de a vă invita la o sesiune de informare privind aspectele principale pe care le ia în considerare strategia de dezvoltare a municipiului în domeniile finanțate prin Regulamentul publicat pe site-ul primăriei (/portal/cluj/turda/portal.nsf/AllByUNID/7A51AD6BD3E32C0BC2258100004B653F?OpenDocument) deoarece considerăm că putem veni în sprijinul creativității proiectelor dumneavoastră.

Întâlnirea va avea loc în data de 24 aprilie 2017, în Sala mare de ședințe a Primăriei Municipiului Turda, între orele 14:00-15:30.

Agenda întâlnirii cuprinde:

  • Prezentarea principalelor aspecte relevante pentru domeniile: sport, tineret, culte religioase, programe culturale, în cadrul Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Turda 2017-2023-2030;
  • Discuții.

Vă rugăm să confirmați participarea la tel: 0756.999.378, sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoana de contact: inspector de specialitate, domnul Ioan Sorin Mureșan.

 

Cristian Octavian Matei

Primarul Municipiului Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh