26
Vi, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Interpretul turdean Adrian Sărmășan a câștigat premiul la categoria „Omul cu chitara”, în cadrul Galei Premiile Muzicale Radio România 2017.

Wouuuu !!! Chiar am câștigat !!! Sunt fericit și bucuros sa împărtășesc cu voi câteva din clipele și emoțiile pe care le-am avut pe scena mare a muzicii românești. Mulțumesc Radio Romania pentru premiul " Omul cu chitara" și va mulțumesc vouă pentru încrederea și mai ales pentru susținerea cu care m-ați obișnuit. Va iubesc!”, a postat Adrian Sărmășan pe contul său de Facebook.

Folkistul turdean este la a patra nominalizare la Premiile Muzicale Radio România, dar iată că această, cea mai recentă, propunere a fost cea cu noroc, Adrian Sărmășan reușind să primească premiul în dauna lui Cătălin Condurache și Dinu Olăraşu, nominalizați la aceeași categorie în cadrul Galei.

 

Felicitări, Adi, și succes în continuare!

-------------------------------

Un material interesant despre Adrian Sărmășan puteți citi în Libertatea, cu titlul Folkistul Adrian Sărmășan, globetrotter-ul care a văzut lumea în ciocate și cu chitara în bagaj!”

 

Credit FOTO: Facebook.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh