24
Dum, Iun
48 New Articles

Turda
Typography

Așa cum am mai anunțat, Service-ul EDO Garage din Turda, în parteneriat cu Autonet, organizează evenimentul PitStop pentru șoferii turdeni, prin oferirea unor verificări detaliate și gratuite a mașinilor participante. Scopul evenimentului este conștientizarea conducătorilor auto cu privire la importanța siguranței tehnice în circularea pe drumurile publice.

Caravana PitStop va poposi în parcarea supermarketului Kaufland din Turda, sâmbătă, 17 iunie 2017, unde intre orele 10:00 – 18:00, specialiștii din cadrul EDO Grarage vor verifica gratuit autoturismele aduse la stand.

Prin aceasta acțiune venim în întâmpinarea tuturor proprietarilor de automobile care, din lipsa de timp sau din dorința de a face economii, amână verificările tehnice și executarea reparațiilor. Aceste aspecte influențează direct siguranța în trafic și comportamentul la volan al șoferilor. În cadrul acestui proiect, o echipă de  specialiști va  efectua verificări gratuite ale celor mai importante componente ce țin de siguranța autoturismului: amortizoare, anvelope, faruri, sistem de frânare și baterie. Rezultatele testărilor sunt explicate și interpretate conducătorului auto pentru ca acesta să înțeleagă perfect starea în care se află mașina sa și să poată lua măsurile necesare pentru a remedia eventualele defecțiuni. După verificare, proprietarii automobilelor vor primi fișele de evaluare cu concluziile testelor, precum și cupoane de discount pe care le pot folosi pentru remedierea eventualelor probleme apărute și chiar se vor putea programa pentru realizarea acestora.

Evenimentul PitStop implică:
– Verficare amortizoare ;
– Verificare sistem de frânare;
– Verificare anvelope;
– Testare baterie;
– Verificare nivel antigel și lichid frână;
– Verificare sistem de iluminare;
– Diagnoză computerizată
– Consiliere tehnică oferităa de specialiști în urma diagnozei computerizate.

Prin parteneriatul service-ului EDO Garage cu AutoNet aducem pe piata din Turda conceptul european AutoCheck Center prezent în toate țările europene (Germania, Austria, Slovenia,  Ungaria, etc)  care se bucură de o mare recunoaștere internațională, oferind  deținătorilor de autovehicule servicii de reparații și întreținere de înaltă calitate pentru toate mărcile auto, inspecții conform cerințelor producătorilor precum și o deservire promptă la prețuri corecte, realizate de personal calificat cu o bogată experiență auto și cu un echipament la standarde occidentale.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh