16
Ma, Apr
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cea de-a treia zi a ZMT 2017 vă așteaptă alte distracții pregătite de organizatori, înainte de punctul de final al acestei ediții, care va fi punctat cu focuri de artificii și tunuri de confettii.

Nu uitați că pe site-ul Turda Info, în partea dreaptă, găsiți programul Zilelor Municipiului Turda, ediția 2017. Scoate-l la imprimantă și încearcă să nu ratezi niciunul dintre evenimentele destinate ție!

Turda Info îți va recomanda, pentru fiecare zi de sărbătoare, activitățile pe care nu trebuie să le ratezi!

Iată recomandările noastre pentru ziua de duminică, 13 august:

 

De la ora 10, în Parcul Central se continuă activitățile pentru copii din ziua precedentă, Parcul cu Flori, un parc de distracții pentru copii, ei fiind, de fapt, florile care au dat numele evenimentului. Veți găsi acolo tiroliană, tobogan, escaladă, trenuleț electric și, bineînțeles, mașinuțe electrice, ateliere recreative și mult divertisment pentru copii. Acolo, la scena din Parcul Central, în fiecare zi este programat un spectacol cu și pentru copii, între ora 12 și 15.

Ce vă mai așteaptă în parc? De la ora 11, actorii Teatrului "Aureliu Manea" au pregătit, ca și ziua precedentă, Teatru pentru copii.  De la aceeași oră, în parc se va desfășura un CONCURS DE TIR (AIRSOFT) Ediția a II-a, concurs de tir cu replica airsoft la țintă staționară. Se vor acorda premii.

O altă atracție va fi una gurmandă, ce ține de FESTIVALUL DE BUCATĂRIE TURDEANĂ, Ediția I: BALMOȘ "RECORD TURDA": Cel mai mare ceaun pregătit la Turda care va avea 200 de litri. În urma pregătirilor vor rezulta aproximativ 1500 de porții ce vor fi distribuite GRATUIT participanților la eveniment! Asta cam pe la ora 13.

La Teatrul „Aureliu Manea” se va desfășura GALA PREMIILOR ZMT 2017 Ediția a II-a Secțiuni - șefii de promoție - olimpiadele județene/naționale - concursurile sportive - muzică și dans - 10 pentru Turda ( Cele zece categorii de anul acesta sunt: Actori locali, Interpreți vocali locali, Sportivi locali, Jurnaliști locali, Politicieni locali, Oameni de afaceri locali, Instituții locale, Licee locale, Brand-uri locale, ONG-uri locale Premiul de excelență TURDA 2017. Gala se va încheia cu un recital Adrian Sărmășan.

Înapoi în parc, de la ora 17, va avea loc TURDA RUN FEST 2017, Ediția a II-a, Concurs de alergare pentru copii 6-14. invitații speciali de la CRUCEA ROȘIE CLUJ prezintă copiilor reguli de prim ajutor.

De la ora 19.30 ne vom îndrepta, cu mic, cu mare, spre scena de la Materna, unde primul care va urca pe scenă este  DODDY, urmat la 20:35 de SHIFT. Capul de afiș al celei de-a treia zi de la ZMT 2017 este ținut de BUG MAFIA. Cortina se va lăsa peste cea de-a 17-a ediție a Zilelor Municipiului Turda după focul de artificii și tunuri de confetti de la 22.45.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh