28
Joi, Mar
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii din Cluj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au destructurat un grup infracţional specializat în comiterea de înşelăciuni prin metoda ,,accidentul”.

 La data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 7 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor înşelăciuni prin metoda accidentul.

 Percheziţiile au fost efectuate la locuințe din Cluj-Napoca, Dezmir și din localitățile Jucu şi Giurgiu, precum și într-un penitenciar.

 În urma perchezițiilor, au fost ridicate zeci de telefoane mobile, cartele telefonice, bijuterii din aur şi înscrisuri. De asemenea, poliţiştii au ridicat şi 4 arme - letale şi neletale, din categoria celor supuse autorizării sau notificării, deţinute în afara condiţiilor legale.

 Din cercetări a rezultat că, în perioada octombrie - noiembrie a.c., patru  bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 31 de ani, ar fi fost implicaţi în comiterea a şapte înşelăciuni prin metoda accidentul, cauzând un prejudiciu de peste 80.000 de lei.

 În urma administrării probatoriului, trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al patrulea bărbat implicat se află în executarea unei pedepse privative de libertate, pentru altă infracţiune.

 La activități au participat poliţişti de investigaţii criminale, criminaliști şi de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, precum şi reprezentanți ai Administrației Naționale a Penitenciarelor.

 

Aici puteți vedea imagini de la descinderi, puse la dispozitia noastră de Politia Romana: http://turdainfo.ro/index.php/video/12377-perchezitii-ale-directiei-operatiuni-speciale-a-politiei-la-cluj-dezmir-si-jucu

 

------------------

NR -Titlul ne aparține

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh