16
Ma, Apr
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luna martie se apropie de final. O mână de oameni, 40 la număr, un colectiv cu mult mai mic în comparație cu 99% din colectivele teatrelor din țară au reușit să facă posibil programul propus la început de lună. Un început de primăvară cu 28 de spectacole în 30 de zile, atât la teatru cât și în turnee, un record pentru teatrul turdean.

          - Vreau să mulțumesc tuturor angajaților Teatrului pentru implicarea și devotamentul de care dau dovadă lună de lună. Efortul pe care acești oameni îl depun e unul considerabil și de aceea merită întreaga recunoștință. Mă refer atât la personalul artistic și tehnic cât și la cel administrativ. - a spus Cătălin Grigoraș managerul teatrului

            Trebuie menționată în special ziua de 23 martie, când Teatrul din Turda a avut turneu la Sibiu - Cisnădie. A fost o zi cu peripeții, ninsoarea a îngreunat drumul, decorul a trebuit improvizat în mai puțin de 60 de minute pentru spectacolul de copii, decorul pentru spectacolul de seara era cât pe ce să nu ajungă la timp. Cu toate aceste neajunsuri, care se întâmplă, la final de zi, ropotele de apluze și-au spus cuvântul, iar publicul a fost mai mult decât încântat de spectacolul „Ultima haltă în paradis” în regia lui Andrei Mihalache. Eroii zilei au fost cei din departametul tehnic al teatrului, care după ore întregi de muncă au făcut ca totul să fie pus la punct pentru începerea spectacolului la timp și pentru ca publicul să nu simtă necazurile zilei sau întâmplări neprevăzute, atât pentru ei cât și pentru actorii de pe scenă.

      „Ultima haltă în paradis, o încântare... a fost un spectacol impresionant...am ras cu lacrimi și la final am plâns! Felicitări tuturor celor care ne-au dăruit seara aceasta!” este comentariul unei spectatoare pe pagina de facebook a teatrului, Rodica Miclăuș din Turda sau o altă spectatoare Dorina Băila din Cisnădie ne spune „Doamne ce mi-a plăcut!”. Și doamna Mirela Florina Voicu  din Sibiu „Felicitări întregii echipe, a-ți fost de Milioane! Vom reveni de fiecare dată cu mare plăcere. SUCCES în continuare!”

 

Biroul de presa

Teatrul Aureliu Manea Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh