29
Vi, Mar
17 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

      Festivalul Internațional de Teatru de la Turda 2018 se apropie cu pași repezi. Te invităm să fii alături de noi în perioada 29 iunie – 08 iulie deoarece ți-am pregătit multe surprize și invitați speciali.

      În acest an avem un program foarte încărcat al festivalului, de la piese de teatru, la concerte, lansări de carte, expoziții și multe altele.

      Vor fi 10 zile de evenimente, cu 85 de spectacole, în 10 locații indoor și outdoor, sala mare a teatrului, sala studio pe care o vom inaugura cu această ocazie, fabrica de bere, pietonala, curtea teatrului și a muzeului, Salina Turda etc. Pe lângă spectacolele de teatru indoor, vom avea foarte multe reprezentații outdoor, acrobații, magie și clownerie. La această secțiune avem invitații din Spania, Italia, Portugalia, Canada etc. 

       Trupele de teatru care vor urca pe scena turdeană sunt din toate colțurile țării și reprezintă atât teatrele de stat de mare valoare națională, cât și trupe independente și artiști remarcați datorită talentului pe care îl au. Amintim Teatrul Nottara Bucuresti care va și deschide festivalul, Teatrul de Nord Satu Mare, Teatrul Regina Maria Oradea,  Teatrul Dramatic Elvira Godeanu Târgu Jiu, Teatrul Fani Tardini Galați și multe altele. Marii actori ai scenei românești care ne vor bucura sunt Catrinel Dumitrescu, Constantin Cotimanis, Tania Popa și Cristi Iacob, Marius Bodochi și Anca Sigartău.

      Vor fi multe evenimente și la scenă deschisă pe pietonala orașului, concerte de jazz, Qvatertul Alterquator, Radu Nechifor & friends, musical-uri și multe multe surprize.

       Să nu uităm de secțiunea Universități a festivalului, unde facultățile de teatru din țară s-au înscris pentru a concura pentru premiul „Cel mai bun spectacol”, „Cel mai bun actor”, „Cea mai bună actriță”.

      De săptămâna viitoare veți putea achiziționa bilete de la agenția teatrului și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro, prețurile vor varia între 10 și 25 de lei în funcție de spectacol și invitați. Vor fi și abonamente, respectiv 150 lei la toate spectacolele, 100 lei la spectacolele ce se joacă pe sala mare a teatrului și sala studio, 75 lei doar la reprezentațiile ce sunt programate a se juca pe sala mare și 50 de lei la cele de pe sala studio a teatrului.

      Așadar, nu ratați acest festival care vă este dedicat în totalitate dumneavoastră, publicului iubitor de teatru și de arta.

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh