29
Vi, Mar
17 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

5 decembrie 2018, sediul Asociației “Ține de Noi”, strada Făinari, nr. 45A, sector 2, București, ora 14:00

Asociația “Ține de Noi” împreună cu Fundația Hanns Seidel – România vă adresează invitația de a participa la un eveniment inedit.

După cercetări în arhiva familiei Rațiu de la Turda redăm în circuitul public, în exclusivitate, imagini inedite din istoria recentă a României, imagini care încep în 1885 cu primele fotografii disponibile și se termină undeva la sfârșitul anilor ’90. Personalități cunoscute, oameni care au schimbat istoria, fotografi care au fost martori la evenimente inedite. Evenimentul se constituie într-o micro-expoziție fotografică, urmare a Expoziției de Fotografie “Ion Rațiu” de la Muzeul Național al Țăranului Român, vizitată de 4.000 de oameni în anul 2016. Vă invităm la un periplu din istoria recentă a României, va invităm să ne ajutați să recompunem fragmente importante din istoria României, cu ocazia Centenarului. Asociația “Ține de Noi” își propune să redea momente istorice și valori în circuitul cultural al Capitalei.
Participanții vor primi o broșură inedită redactată special cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Evenimentul se desfășoară pe data de 5 decembrie 2018, sediul Asociației “Ține de Noi”, strada Făinari, nr. 45A, sector 2, București, ora 14:00
 
Intervenienți:
Indrei Rațiu (tbc)
Ioan Gheorghe Rațiu
Ilie Bumbac – fotoreporter
Răzvan Orășanu – Președinte Asociația “Ține de Noi”
Laurențiu Năstasă - fotograf
 

Confirmări: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 
Asociația “Ține de Noi” este o organizație nouă care își propune să creeze comunități active în domeniul politicilor publice economice, educaționale și în domeniul energiei și constituirea unui spațiu de dezbatere în societate legat de problemele guvernării României. Obiectivul principal este de a crea în jurul acestei organizații un adevărat laborator de idei orientate spre societate și un nucleu pentru politici publice viitoare. Promovăm valorile democratice și euro – atlantice ca o șansă pentru modernizarea României.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh