20
Sam, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că, pe drumul județean DJ 161A, pe sectorul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, au demarat lucrările de modernizare şi reabilitare a unui tronson cu o lungime de 7,19 kilometri, mai exact de la poziţia kilometrică 22+610 până la poziţia kilometrică 29+800.

În prezent, lucrările sunt în plină desfășurare, astfel că, până în momentul de față a fost asfaltat un sector de drum în lungime de aproximativ doi kilometri. Importanța acestor lucrări derivă din faptul că acest drum traversează aproape întreaga regiune de sud-est a judeţului, oferind reale oportunităţi de dezvoltare economico-socială”, a precizat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Lucrările au demarat prin refacerea dalelor de beton deteriorate, burduşiri, plombări şi aşternerea stratului de piatră în zonele unde se impune acest lucru. În această fază, se află în plină desfăşurare lucrările de aşternere a primului strat de asfalt, cel de binder.

Operațiunile presupun reabilitarea fundaţiei drumului în zonele afectate şi se vor finaliza prin aşternerea a două straturi de asfalt, binder şi strat de uzură.  De asemenea, se vor realiza acostamente, şanţuri şi podeţe, finalizarea completă a proiectului urmând să se realizeze prin execuţia de marcaje şi semnalizare rutieră.

Lucrările au un termen de execuţie de 10 de luni şi sunt executate de Asocierea SC Samus Tec SA, SC Construct Perom şi SC Via Procons SRL. Bugetul alocat acestui proiect este de 6.726.768,95 lei, fără TVA.

 

Biroul de presă

31 mai 2018

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh