19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Miercuri, 6 iunie, se va desfășura un nou exercițiu de verificare a echipamentelor tehnice de înștiințare, avertizarea, alarmare a populației din județul Cluj, parte din acțiunile de verificare desfășurate la nivel național.

Începând din luna august a anului trecut, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență desfășoară, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, exerciții naționale de alarmare, cu scopul de a verifica echipamentele și menținerea în bună stare a mijloacelor tehnice existente. De asemenea, aceste exerciții contribuie la îmbunătățirea timpilor de reacție al autorităților în situații extreme.

Miercuri, 6 iunie 2018, alarmele vor suna din nou. Este vorba de un exercițiu de alarmare a populației, care se va desfășura cu în intervalul orar 10:00-12:00.

Există trei tipuri de alarmă: prealarmă aeriană - 3 sunete, alarmă aeriană - 15 sunete, alarmă la dezastre - 5 sunete.

Prin modul de acționare a mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm că astfel de exerciții de alarmare periodice sunt necesare și benefice.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh