29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 3-5 decembrie a.c., polițiștii rutieri și cei de ordine publică au intensificat acțiunile în trafic, pe raza întregului județ, pentru prevenirea și reducerea accidentelor de circulație.

Acțiunile vor continua, iar polițiștii vor lua măsuri ferme față de cei care vor încălca regulile de circulație. 

Polițiștii clujeni, sub coordonarea Serviciului Rutier și al Serviciului Ordine Publică, au intensificat acțiunile în trafic, în special pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat.

Sunt acțiuni cu efective mărite, în care sunt angrenați atât polițiști rutieri, cât și de ordine publică. Se folosesc aparatele de măsurat viteza Trucam, aparatele radar instalate pe autospecialele de poliție și aparatele etilotest.

Acțiunile polițiștilor au drept scop prevenirea și reducerea accidentelor rutiere, conștientizarea participanților la trafic cu privire la consecințele nerespectării regulilor de circulație.

Se acționează pe linia respectării regimului legal de viteză, a regulilor privind acordarea priorității de trecere pietonilor, precum și pentru combaterea traversărilor neregulamentare. De asemenea,  acțiunile polițiștilor se focusează pe depistarea și luarea măsurilor legale față de șoferii care consumă alcool și apoi conduc pe drumurile publice, creând astfel o stare de pericol în trafic.

În perioada 3 - 5 decembrie a.c., pentru neregulile constatate, au fost aplicate 784 de sancțiuni contravenționale, dintre care 191 pentru depășirea vitezei legale, 195  pentru traversări neregulamentare și 29 de sancțiuni pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Au fost reținute 60 de permise de conducere, 29 dintre acestea pentru neacordare de prioritate pietonilor și 11 pentru depășiri neregulamentare. De asemenea, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh