20
Sam, Apr
20 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cititorii ne trimit poze cu mizeria făcută, chiar la drumul mare, de turdeni iresponsabili, care, evident, nu au un contract cu operatorul de salubritate, deci nu plătesc niciun leuț pentru gunoiul lor. Evident că gestul lor, de a-și arunca mizeria chiar pe str. Avram Iancu - un loc tranzitat de majoritatea celor care doresc să ajungă în Centru, la Băile Sărate sau, mai ales, la Salina Turda – aruncă o imagine negativă, în ochii turiștilor, asupra întregului oraș.

Camerele se supraveghere instalate de primarul Matei nu mai fac față? Sau este o nepăsare a Poliției locale? Oricum, cineva ar trebui să ia măsuri, dacă nu, este păcat de eforturile făcute pentru a desființa nenumărate rampe neautorizate de deșeuri.

Bătaia de joc la adresa autorităților locale este cu atât mai mare cu cât, gunoiul din imagine este deșertat chiar sub pancarta care avertizează că depozitarea deșeurilor este interzisă iar amenda este de la 200 la 400 de lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh