19
Vi, Apr
20 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turdenii reclamă bordura înaltă de la trecerea de pietoni din dreptul Supermarketului Kaufland din Turda. Oamenii spun că semaforul nu funcționează de ceva vreme, iar trecerea cu un cărucior de copii sau cu unul pentru persoane cu handicap locomotor este extrem de dificilă din cauza bordurii foarte înalte, chiar pe trecerea de pietoni, ceea ce face traversarea să semene cu o cursă cu obstacole.

În acea zonă s-au produs, de-a lungul vremii, de la înființarea acelui scuar, foarte multe accidente, chiar soldate cu victime și deces.

Drumul face parte dintr-o porțiune a șoselei ce leagă Turda de Câmpia Turzii, pe direcția Târgu Mureș, asfaltată chiar înainte de alegerile din 2016, probabil pentru ca unele persoane aflate atunci în posturi cheie să mai bage un leu în buzunar.

Am descris situația atunci, în articolul

Au reasfaltat 2,7 km de drum bun, înainte de alegeri!

Poate vede cineva apelul cetățenilor și face demersurile necesare pentru ca zona trecerii de pietoni să fie reamenajată în conformitate cu un proiect modern, viabil și util, conform necesităților locuitorilor acelui cartier. Un cartier în care anul trecut s-au făcut ample lucrări de asfaltare, de aceea, ar fi păcat să nu se rezolve odată toate problemele cetățenilor pe care îi felicităm că le sesizează.

 

 

 Sursa foto: Facebook

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh