29
Vi, Mar
17 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ca urmare a apelului lansat de Centrul European eTwinning pentru recunoaşterea efortului şi a rezultatelor şcolilor, în urma participării elevilor, a profesorilor şi a managerilor şcolari la proiecte de colaborare, au fost recompensate cu Certificatul de Şcoală eTwinning 1212 şcoli. Aceste şcoli, din Europa şi din afara acesteia (Tunisia), au dovedit utilizarea eficientă şi responsabilă a Internet-ului, colaborarea permanentă cu partenerii de proiect, implicarea activă a elevilor, realizarea de activităţi de promovare a programului eTwinning, participarea la evenimente specifice eTwinning etc. A fost luat în considerare, de asemenea, numărul de Certificate Europene de Calitate obţinute, precum şi existenţa unor echipe de profesori activi pe platformă.

Această recunoaştere se adresează efortului de grup şi nu activităţii unui singur cadru didactic. Din România au fost premiate 63 de instituţii şcolare, iar din judeţul Cluj 4. Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda este una dintre şcolile eTwinning, recompensate cu acest Certificat, dovadă a implicării, a seriozităţii, a responsabilităţii cu care cadrele didactice din această instituţie tratează actul educativ.

 

 

Prof. înv. primar Crișan Gabriela

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh