18
Joi, Apr
16 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

INGREDIENTE: 3 ouă mari  125 gr zahăr 250 gr iaurt alb grecesc 100 gr unt moale 250 gr făină 150 gr afine proaspete 1 plic praf de copt un praf de sare coaja rasa de la o jumătate de lamâie USTENSILE: mixer bol 7 forme de mini tarte, cu diametrul de 10 cm MOD DE […]

Citește mai mult din acest articol

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh