20
Sam, Apr
20 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

INGREDIENTE (4 porții): 8 felii de cotlet de porc cu os făină sare, piper cimbru uscat 500 ml lapte 1/2 pahar cu apă 60 gr de unt 2 linguri de ulei 1 catel de usturoi MOD DE PREPARARE: Spălați si zvantati bine carnea. Amestecati cateva linguri de faina cu jumatate lingurita de sare. Pudrati pe […]

Citește mai mult din acest articol

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh