20
Sam, Apr
20 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ziua Armatei Române este un eveniment deosebit de serios, care merită respectat și care trebuie să ne invite la meditație și recunoștință adresată celor căzuți pentru apărarea patriei. Așa este și pentru noi, de fiecare dată, însă ultima sărbătorire a acesteia ne-a făcut să și zâmbim. Asta pentru că, prin lentila aparatului foto, cu ajutorul memoriei, am deslușit in„evoluția” unui partid, la Turda. Adică a unei filiale, cea a ALDE.

Imaginile de anul trecut, de la același eveniment, ne arată o delegație având în frunte pe fostul deputat Mircea Irimie, alături de cei trei consilieri locali ai partidului, aceștia din urmă aleși la scrutinul local din 5 iunie 2016, iar mai apoi alți membri sau simpatizanți, printre care un personaj super-cunoscut de turdeni: pitorescul Zilu Morar.

În imaginile din acest an, îi mai găsim doar pe doi dintre consilierii locali ai partidului, care duc coroana de flori pentru ceea ce pare a fi singurul oficial al partidului, cel menit, nu-i așa, să aranjeze bentița tricoloră pe aranjamentul floral, după depunerea acesteia pe suport: domnul Zilu Morar, conform imaginii.

Întrebarea este: a avansat atât de mult domnul Zilu Morar în cadrul ALDE, pe locurile lăsate goale de Mircea Irimie și colegii săi care au plecat la alt partid, sau această formațiune politică a intrat, efectiv, „la apă”?

 

 

 

 

 

Atenție! Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh