28
Joi, Mar
23 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un bărbat a fost arestat preventiv, în urma a trei percheziții efectuate de poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., la persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive.

De la locuințele percheziționate au fost ridicate substanțe psihoactive, bani, un laptop și telefoane mobile.

 

La data de 23 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat trei percheziții la locuințele unor persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 - 2018, cei în cauză, persoane cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi procurat,comercializat şi deţinut pentru consum propriu substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite circa 10 grame de substanțe psihoactive, 1 gram de cannabis, 1.600 de lei, instrumente de consum,un laptop și telefoane mobile, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii au pus în aplicare 4 mandate de aducere, iar unul dintre cei implicați, un bărbat, de 30 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către procurori, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive.

La data de 24 martie a.c., bărbatul a fost prezentat Tribunalului Cluj, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

La acțiune au participat și luptători de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh