29
Vi, Mar
17 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Organizația Polițiilor Rutiere din Europa – TISPOL realizează, și în acest an, Proiectul EDWARD, proiect destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Proiectul EDWARD este susținut de Comisia Europeană și își propune ca, anul acesta, ziua de 19 septembrie să devină Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere.

Participarea presupune asumarea unui angajament - „I’ve made the pledge”, pe pagina oficială de internet https://projectedward.eu/ro, iar polițiștii rutieri vor oferi informații cu privire la derularea acestui proiect, a cărui susținere și promovare se realizează prin vizionarea unui clip video.

Activităţile preventive au ca scop îmbunătăţirea nivelului de conştientizare a participanţilor la traficul rutier asupra pericolelor la care se expun atunci când încalcă regulile de circulaţie.

La nivel județului sunt organizate acțiuni ce vizează combaterea excesului de viteză, conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau ne-portul centurii de siguranță, întrucât comportamentul participanților la traficul rutier rămâne cel mai mare obstacol în îndeplinirea obiectivelor în domeniul siguranței rutiere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh