29
Vi, Mar
17 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii rutieri au reținut pentru 24 de ore un conducător auto care circula sub influența alcoolului și avea dreptul de a conduce anulat.

Acesta nu a oprit la semnalele de oprire ale polițiștilor. 

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 01.45, un conducător auto, fiind sub influența alcoolului și având dreptul de a conduce anulat, a condus autovehiculul pe Calea  Moților, înspre Calea Florești, nerespectând semnalele regulamentare de oprire efectuate de către polițiști, fiind necesară urmărirea acestuia în trafic.

Conducătorul auto a fost oprit şi identificat în zona Podului Calvaria. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o concentrație de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin urmare, conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, din comuna Ciurila, a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge.

În urma verificărilor, s-a stabilit că dreptul de a conduce al bărbatului a fost anulat ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de conducere a fost anulat” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Ulterior, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de bărbat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh