29
Vi, Mar
17 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii au intervenit pentru aplanarea unui scandal iscat într-un local public din Dezmir.

A fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice și au fost aplicate amenzi în valoare de 17.000 de lei.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 12:00, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, în comuna Apahida, la un local public de pe raza localității Dezmir, are loc un scandal.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au intervenit pentru aplanarea conflictului și au identificat un tânăr, de 23 de ani, din Dezmir, care ar fi amenințat o persoană, ar fi distrus întrerupătoarele din local și ar fi spart mai multe sticle. La solicitarea organelor de poliție de a se legitima, acesta a refuzat, fapt pentru care s-a procedat la imobilizarea sa și conducerea la sediul postului de poliție.

Trei bărbați ar fi încercat să împiedice activitatea polițiștilor de la fața locului, încercând să îl scoată pe tânărul de 23 de ani, din autospecială. Pentru restabilirea ordinii publice, au intervenit și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

Față de tânărul de 23 de ani, polițiștii s-au sesizat cu privire la comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Ceilalți trei tineri au fost sancționați contravențional cu amenzi în cuantum total de 17.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh