25
Joi, Apr
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 08.12.2018, în jurul orei 23:40, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, Biroul de Ordine Publica si Compartimentul Rutier, au identificat un bărbat de 45 de ani, din Câmpia Turzii, jud. Cluj, care a condus autoturismul pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii, având o alcoolemie de peste 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea recoltării probelor biologice.

De asemenea, autorizația de circulație provizorie a autovehiculului condus era expirată din data de 25.11.2018.                         

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: ,,conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe” şi "punerea în circulatie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.                                                 

La data de 09.12.2018, s-a dispus reţinerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat procurorului de supraveghere pentru a dispune măsuri în cauză.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh