25
Joi, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 13/14.12.2018, în intervalul orar 23:00- 01:00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, Biroului Rutier Cluj-Napoca, în colaborare cu lucrători din cadrul RAR Cluj,  au organizat o acțiune pentru prevenirea producerii accidentelor  rutiere  soldate cu victime sau pagube materiale  care au ca principale cauze viteza excesivă (întreceri neautorizate pe drumurile publice între conducatorii de autovehicule), conducerii autovehiculelor sub influenta băuturilor alcoolice, dar și pentru identificarea stării tehnice necorespunzatoare a autovehiculelor, în zona str. Dorobantilor din municipiu.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 26 autovehicule și au  legitimat 31 persoane. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.220 lei. Au fost reținute 6 certificate de înmatriculare pentru stare tehnică necorespunzătoare/lipsa asigurare obligatorie, fiind ridicate și 2 plăcuțe de înmatriculare.

 

***** La data de 13.12.2018, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca, au organizat o actiune pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, precum și în rândul conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

S-a actionat atât în zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, cât și în cartierele mununicipiului. 

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 104 sancțiuni contravenționale (viteza – 49, alcool – 2, altele - 53 ), în valoare de 27.767,5  lei, fiind aplicate 116 puncte amenda și 187  puncte penalizare.

Ca măsură suplimentară, au fost reținute 7 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh