28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 6 mai 2017, la Florești (Cluj), s-a desfășurat turneul de baschet „Cupa Florilor 2017”. Au participat cinci cluburi de baschet : "CS FLOREȘTI" din Florești, "CFor You" din Cluj-Napoca, "CS Irbis Bistrița" din Bistrița, "CS Mureșul Luduș" din Luduș și "A.S. Turda Wolves" din Turda. Categoriile de vârstă au fost : U10, U13 și U18.

Deși a fost primul turneu de baschet la care au participat inimoșii sportivi de la Turda Wolves, antrenați de nu mai puțin inimosul antrenor Sorin Sidlovschi, ei au reușit să ocupe locul I la categoriile de vârstă U13 si U18. Au participat 24 de copii din Turda, 12 la U13 și 12 la U18. Copiii care au reprezentat orașul Turda sunt: 

U13 - BAIETI :BIDIAN ALEX, IONAS ALEX, CABULEA OVIDIU, MOLDOVAN PAUL, CRISAN EDUARD, DEMENY RAZVAN

      - FETE : INDREI EMMA, CORNICI IASMINA, LICHTENSTEIN MICHELLE, VITAN BRIGITTA, IEINEI TEODORA SI POPA ALEXIA.

U18 BAIETI : NOVAK ATTILA, SURDU GEORGE, FLOREA TUDOR, CSERVENECZ DAN, MURESAN CRISTIAN, HADAREAN CATALIN, MOLDOVAN CORNEL, IORDACHE ANDREI, GROZAVESCU ANDREI, KISS TOMI, STRUGURAS RAZVAN si POP DRAGOS.

Turneul a fost foarte bine organizat de antrenorul celor de la CS FLOREȘTI, Claudiu Trîncă, și a durat de la ora 9:30 până la ora 18:00. 

 

„Copiii s-au implicat și au luptat din toate puterile în fiecare dintre partidele disputate în acest turneu. Îi felicit și o să continuăm să le dezvoltăm aptitudinile sportive și în mediul competițional inter-cluburi. Mulțumim pentru sprijin părinților din marea familie Turda Wolves, care ne-au ajutat cu tot ce le-a stat în putință, dar și primarului municipiului Turda, Cristian Matei, al cărui sprijin l-am avut întotdeauna”, ne-a declarat Sorin Sidlovschi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh