29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ieri, 15 iulie 2017, echipa ACS Ludus Dacicus, formata din 6 membri (Topan Octavian – Team Leader/Grenadier, Năstase Paul – Medic, Szasz Mihai – Sniper, Szasz Iulian – Navigator, Moldovan Adrian – Pușcaș, Csegezi Toma – Pușcaș) a participat la Patrula Airsoft Romania 2017, Ediția a II-a, Făgăraș, unde a ocupat locul 3 din 9 echipe participante, astfel reușind să se califice pentru etapa PARO 2017 Ludus, ce va avea loc în luna septembrie.

            „Ne bucurăm de această performanță, având în vedere că am concurat cu unele dintre cele mai bune echipe de airsoft din România, mai ales în condițiile în care majoritatea probelor au fost de tipul CQB (Close Quarters Battle), mod de joc cu care echipa noastră nu este foarte familiarizată având în vedere că, cel puțin momentan, nu dispunem de acces într-o locație unde să ne putem pregăti pentru acest tip de joc, iar această etapă a fost una dintre cele mai dinamice la care am participat până în acest moment, având un ritm foarte alert tinându-ne permanent în “tensiune”.

            Pe aceasta cale vreau să îi felicit pe colegii mei de echipă pentru acest rezultat deosebit, pe organizatorii PARO 2017 Făgăraș, CSA Brașov și colaboratorii acestora, precum și pe toți participanții la acest eveniment, care se dezvoltă și crește de la an la an, atât ca amploare cât și din punct de vedere al calității.” Paul Năstase – Președinte ACS Ludus Dacicus

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh