16
Ma, Apr
13 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda își redeschide porțile pentru copiii care au fost în vacanță, după următorul program:
        Luni  11 septembrie - Grupele 1, 2 și 3
        Marți 12 septembrie - Grupele 4 și 5
        Pentru INCEPATORI înscrierile se fac la sediul Clubului: Str. Aviatorilor fără număr, în complexul din Micro II (lângă Sc. I. Opriș) sau la tel. 0747074306. De asemenea, pentru Dansul Mirilor este necesară programarea telefonică sau la adresă.
        Pe perioada vacanței o mare parte din sportivi, cei mai mulți din grupa de performanță, au reprezentat Clubul la numeroase manifestări printre care:  Lansarea de carte „Roua Gândurilor” de la Câmpia Turzii, Emisiunea "Vine Cluju' pe la noi"  și ZMT - 2017.
        În perioada 26 iulie - 2 august a avut loc un cantonament de pregătire în localitatea Noul Săsesc, jud. Sibiu, unde pe lângă antrenamentele de pregătire tehnică, au mai avut loc și antrenamente de pregătire fizică, dar și activități care au pus accent pe relaxare și socializare.
        Perechea SAROSI RARES - CRISAN MARIA a participat la pregătiri cu Lotul Național la Reghin, lotul de standard fiind sub coordonarea antrenorilor Catia Vanone (Italia), Genny Favero (Italia) și Ramon Zedan
(Romania), iar lotul de latino a fost condus de către Viktor Nikovski (Rusia), Carina Rubio (Spania) și Vitalie Trohin (Romania).
        Acum, când vacanța se apropie de final, urăm tuturor copiilor succes în noul an școlar și în activitatea competițională care urmează!

Mulțumim!


Profesor antrenor Diana Miron

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh