29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa de handbal Potaissa Turda a ratat, în această după-amiază, posibilitatea de a urca pe prima poziție a clasamentului Ligii Zimbrilor. Partida SCM Politehnica Timișoara – AHC Potaissa Turda a început mai bine pentru oaspeți, ajutați de forma foarte bună a portarului Adam Savic. La pauză, tabela arăta 13-7, însăla final, diferența avea să fie chiar mai mare.

Dacă portarul Timișoarei a fost în zi mare, antrenorul turdenilor a fost nevoit să apeleze la toți cei trei portari ai săi, după Ionuț Irimuș, buturile turdenilor au fost apărate de Ludovic Varo, iar la o lovitură de la 7 m pentru gazde, chiar și Dragoș Fleșer a fost trimis să apere.

A doua repriză a curs tot în favoarea timișorenilor care nu au făcut greșeli în apărare și au reușit  multe goluri pe contraatac, astfel că la finalul partidei scorul a fost de 28-21.

Cel mai bun marcator al turdenilor a fost Roman Zacaciurin, cu 6 reușite, urmat de Ionuț Rotaru cu 3 goluri.

În urma acestei partide, Potaissa Turda rămâne pe poziția secundă în clasament, cu 31 de puncte, la un punct în spatele liderului Steaua București în timp ce timișorenii au urcat pe poziția a treia, la 4 puncte în spatele AHC Potaissa Turda.

Echipa turdeană a fost susținută de o inimoasă galerie care a făcut deplasarea în orașul de pe Bega, aceștia cântând și scandând pe parcursul întregii partide transmise de postul național de televiziune TVR HD și TVR 2.

Etapa viitoare Potaissa Turda ar fi urmat să întâlnească formația CSM Iași, retrasă între timp din campionat, astfel că turdenii vor câștiga partida la masa verde cu scorul de 10-0.

În etapa a 25-a, penultima a returului, programată joi, 29 martie 2018, Potaissa Turda va face deplasarea la București, urmând să întâlnească ocupanta locului 5, Dinamo.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh