28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Meci excelent făcut de handbaliștii de la Potaissa Turda în primul meci al dublei manșe cu AEK Atena, în finala Cupei Challenge.

Echipa antrenată de Horațiu Gal a condus ostilitățile încă din primul moment, avantajul față de oaspeți crescând aproape constant. Antrenorul turdean a schimbat inspirat inclusiv portarii, astfel că handbaliștii turdeni au condus la 5, apoi 6 goluri, iar în a doua repriză ecartul față de eleni a urcat la 7, 8, 9 și chiar 10 goluri (la jumătatea părții secunde și apoi cu două minute înainte de finalul partidei). Avantajul de 11 goluri s-a înregistrat în ultimul minut de joc și a fost conservat până la fluierul final.

Era evident, pentru toată lumea, că Potaissa Turda are nevoie de un avans cât mai confortabil obținut acasă, în Sala Sporturilor Horia Demian  din Cluj-Napoca (sala din Turda, George Barițiu, neputând fi omologată pentru această fază, de vârf, a competiției handbalistice europene.

Scorul final al întâlnirii a fost de 33-22, după ce la pauză tabela arăta un avantaj de doar trei goluri pentru turdeni, doar 14-11.

Returul finalei Challenge Cup la handbal masculin se va disputa la Atena într-o sală cu peste 18.000 de locuri, duminica viitoare. Consiliul local Turda a alocat 170.000 de lei pentru organizarea acestei finale iar primarul turdean a fost căutat de camerele de luat vederi la transmisia în direct a meciului tur. „Cu primarul în frunte, nu e rău!”, au comentat crainicii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh