29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vacanța de vară vine cu mai multă distracție pentru copiii din Turda. Acum micuții nu mai trebuie să aștepte evenimente ca Zilele Municipiului Turda pentru a putea să sfideze gravitatea și să se distreze „la maxim”. În Parcul Teilor a fost instalată o instalație de Bungee Jumping cu trambulină pentru copii, care s-a dovedit deja, la doar câteva zile de la montaj, un punct de atracție pentru cei mici. 

Așadar, dragi copii, luați-vă prietenii și haideți în Parcul Teilor din cartierul Oprișani, pentru a vă distra foarte tare și a petrece minute de neuitat. Iar voi, dragi părinți, dacă vreți ca fiul sau fiica voastră să se distreze și să consume din multa energie de care dispune, nu ezitați să-i aduceți în Parcul Teilor, vis a vis de magazinul Profi. 

Distracție la maxim, în condiții de totală siguranță! În fiecare zi între ora 16 și 22!. Sunteți așteptați cu brațele deschise!

Bungee Jumping Trambulină, la Turda! Special creat pentru ca tu și prietenii tăi să vă distrați la maxim!

Vezi foto: Bungee Jumping cu trambulină la Turda, în Parcul Teilor (Galerie foto)

Vizionează video: 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh