28
Joi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La finalul lunii iunie, când primarul Cristian Matei și-a prezentat bilanțul la doi ani de mandat, acesta afirma: „Ministerul Dezvoltării a aprobat construirea Sălii Polivalente de 3300 de locuri la Turda. În câteva zile estimăm că va fi publicată Hotărârea de Guvern privind construirea acestei săli de către Compania Națională de Investiții. Valoarea totală a lucrărilor este de aproape 18 milioane de euro”.

O lună mai târziu, Guvernul Dăncilă a aprobat Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții ,,Sală de sport competiţională de nivel internaţional, Bază sportivă Turda”, realizat prin Compania Naţională de Investiţii "C.N.I." - S.A.:

 

„GUVERNUL ROMÂNIEI

HOTĂRÂRE pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții ,,Sală de sport competiţională de nivel internaţional, Bază sportivă Turda”, realizat prin Compania Naţională de Investiţii "C.N.I." - S.A.

În temeiul prevederilor art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 42 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. - Se aprobă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ,,Sală de sport competiţională de nivel internaţional, Bază sportivă Turda”, situat în municipiul Turda, strada Stadionului nr. 14, județul Cluj, realizat prin Compania Naţională de Investiţii "C.N.I." - S.A., prevăzuţi în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2. - Finanţarea obiectivului de investiţii prevăzut la art. 1 se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din bugetul local al unității administrativ-teritoriale municipiul Turda, județul Cluj, precum şi din alte surse de finanţare legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.

PRIM – MINISTRU, VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ”

Primarul turdean a transmis, referitor la acest moment important: „Astfel, Compania Națională de Investiții va demara în curând lucrările.

Sala Polivalentă va avea o capacitate de 3520 de locuri și va fi construită pe strada Stadionului, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal.

Investiția se va ridica la aproape 18 milioane de euro și presupune modernizarea unei zone de mare interes și cu un mare potențial pe plan sportiv, de agrement și recreere.

Sportivii noștri merită să facă performanță în cele mai bune condiții și vor avea în continuare toată susținerea administrației locale”, consemnează primarul Cristian Matei pe pagina sa de Facebook.

Tot pe rețeaua desocializare a sosit și mesajul președintelui echipei de Liga Națională de handbal AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac: Viziune, strategie, muncă, perseverență și în final marea victorie pentru municipiul Turda! Felicitări, domnule primar Matei Cristian, pentru acest proiect fantastic pentru Turda ți felicitări AHC Potaissa Turda pentru reușitele sportive remarcabile care au contribuit la împlinirea acestui vis: aprobarea finală pentru construirea sălii polivalente în Turda!”, a arătat Sâsâeac.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh