19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turda Nouă, ai cărei membri sunt, aproape toți, membri ai Uniunii Salvați România, Filiala Turda, a anunțat pe pagina sa de Facebook, că bagă bani sau muncă, sau și una și alta - nu e clar, ca mai toate acțiunile prietenilor noștri din această organizație - pentru a sprijini apariția unei noi publicații online care să nu depindă de bani publici. Tenoiștii insinuează astfel, continuând să denigreze toată suflarea din mass media, că toate publicațiile, în afară de a lor, evident, sunt dependente de banul public.

„Am decis să sprijinim apariția unei publicații online, care să nu depindă de bani publici. De azi înainte, puteți citi știri din Turda, Câmpia Turzii și din lumea largă, cu și despre turdeni, în Cotidian de Turda:
http://cotidiandeturda.ro
, se spune pe pagina de Facebook a Asociației Turda Nouă, condusă de Andrei Suciu, fostul candidat la Primăria Turda, cel care a încercat, fără succes însă, să ajungă în Parlamentul României.

Probabil demersul vine după ce politicienii din Turda Nouă au constatat deficitul de imagine produs de demisia președintelui USR, filiala Turda, fostul legionar Daniel Doboș, alias Pierre Dasillu, după ce în spațiul public s-a aflat, iar el a confirmat, că în urmă cu ceva ani a fost condamnat pentru o dublă crimă în Germania. După demisia lui Doboș nu se știe cine este președintele useriștilor turdeni, însă este de notorietate că, atât în spatele T9 cât și în spatele USR Turda, se află omul de afaceri Emil Turdean.

Cu „Cotidian de Turda”, useriștii turdeni nu sunt la primaîncercare de a-și „trage” un organ media. Informațiile pe care le avem ne îndreptățesc să afirmăm că un alt organ media este „sprijinit” de cei care au ca țintăalegerile din 2020.

Dorim mult succes noii apariții, însă sperăm să nu auzim din partea celor care o realizează emfaze de genul independență, echidistanță etc. 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh