21
Sam, Apr
32 New Articles

Politic
Typography

 

Apel către toți parlamentarii județului Cluj de a nu vota moțiunea de cenzură.

  • România are nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate economică și politică, de coerență în actul de guvernare, de menținerea încrederii partenerilor internaționali și a investitorilor.
  • România nu are nevoie de o criză politică prelungită menită să stopeze creșterea economică și să arunce societatea în haos.
  • România trebuie să ofere predictibilitate partenerilor străini, care și-au exprimat ferm sprijinul pentru guvernul actual, și să depășească un moment de criză creat artificial, din pur interes pentru putere și din ignoranță față de interesele prioritare ale cetățenilor români.

Trăim un moment de cotitură majoră în politica românească, moment în care trebuie să ne dovedim maturitatea și responsabilitatea.

  • Acum este momentul hotărâtor prin care putem să ne dezicem de abuzuri, de maniera totalitară de a face politică și de ifosele dictatoriale ale unor lideri cu un comportament incompatibil cu democrația.
  • Este momentul să punem interesele românilor mai presus de orice și să creăm politici pentru oameni.
  • România azi se poate desprinde de trecut, un trecut al politicii de tranziție, al jocurilor de culise și al selecțiilor făcute pe baza obedienței și supunerii față de lideri care ne amintesc de istoria tristă trăită înainte de 1989.
  • România are nevoie de oameni de calitate și de criterii de selecție bazate pe verticalitate morală și profesionalism.
  • Este momentul pentru o altfel de politică, iar Pro România o va produce !

Semneaza

proROMANIA-Cluj

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh