20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

OFL Câmpia Turzii a participat vineri,13 octombrie 2017, la întrunirea Comitetului de Coordonare Județean al OFL Cluj, în cadrul căruia s-a ales noul Birou Permanent Județean al OFL Cluj.

Organizația Femeilor Liberale a PNL Câmpia Turzii este reprezentată la nivel județean de către Alexandra Șerb,  președinte OFL Câmpia Turzii, după alegeri ocupând funcția de vicepreședinte OFL Cluj.

"Sunt onorată că am fost aleasă vicepreședinte OFL Cluj pentru un mandat de 4 ani. Le mulțumesc colegelor mele pentru susținere și în special președintei OFL Cluj, Mihaela Suciu, pentru încrederea acordată! Având în vedere rolul femeilor în societatea noastră, OFL Cluj înțelege să își pună amprenta în mod pro activ și în viața politică. Felicitări OFL și mult succes în îndeplinirea mandatului!", a declarat Alexandra Șerb imediat după alegerea în funcție.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh